صفحه اصلی > زوم سینمای جهان : نقد و بررسی فیلم Machine Gun Preacher

نقد و بررسی فیلم Machine Gun Preacher

1

1- کسی در فیلم حضور دارد  که من بشناسم؟!

شناخته شده ترین بازیگر فیلم جرارد باتلر است. ایرانیها باتلر را به خوبی خواهند شناخت زیرا او همان رهبر اسپارتان ها در فیلم « 300 » است!. میشل موناگان هم در فیلم حضور دارد.

2- داستان فیلم درباره چیست ؟

این فیلم داستان واقعی سام چیلدرز ( با بازی جرارد باتلر ) موعظه گر است. او یک خلافکار و فردی خشن بود اما بعد از آنکه از لحاظ شخصیتی متحول شد، تصمیم گرفت تا شجاعت و روحیه خشن اش را در راه نجات کودکان بی سرپرست سودانی که به اجبار به دنیای جنگ آورده و تعلیمات نظامی می دیدند اختصاص دهد. او در این راه با مزدوران بسیاری یک تنه مقابله کرد و…

3- بازیگران فیلم چه کسانی هستند؟

Gerard Butler ، Michelle Monaghan ، Michael Shannon

4-کارگردان کیست ؟

مارک فاستر : فاستر یکی از کارگردانان بسیار محبوب هالیوود است که تقریباً تمام ساخته هایش2 با استقبال مثبت تماشاگران روبرو شده. مارک فاستر همچنین فیلمی تحت عنوان « بادبادک باز » را ساخته که در ایران بسیار محبوب می باشد، چراکه همایون ارشادی در آن حضور داشت. فیلم « Machine Gun Preacher » دهمین ساخته فاستر در مقام کارگردانی می باشد.

5- خانواده ها در هنگام تماشای فیلم باید به چه نکاتی توجه کنند؟

« Machine Gun Preacher » فیلم خشنی است و پیشنهاد می کنم که آن را برای افراد کم سن و سال به نمایش نگذارید.  در فیلم تمام مشکلات کشورهای جهان سومی نظیر نژاد پرستی ، فقر ، آدم کشی ، حمل کلاشینکف! و… وجود دارد به همین دلیل بهتر است تنها بزرگترها به تماشای فیلم بنشینند.

6- نکات مثبت فیلم ؟

از معدود فیلمهای ” ساخته شده براساس یک داستان واقعی ” است که با مخاطبش روراست و مغلطه نمی کند.

میشل موناگان در نقش همسر سم بازی بسیار خوبی ارائه داده.

فیلمبرداری فیلم بسیار حرفه ایی است .3

جلوه های صوتی هم تماشاگر را هیجان زده می کند!

7- نکات منفی فیلم ؟

در توضیح ژانر فیلم نوشته شده ” اکشن ” اما زمانی که فیلم را تماشا می کنید، چندان خبری از اکشن نیست و بجاش یک موعظه گر را می بینید که مدام از این ور به آن ور می رود!.

جرارد باتلر را یکی دوسالی است که در فیلمهای کمدی می بینیم و چهره اش را به عنوان بازیگر فیلمهای کمدی به خاطرمان سپرده ایم ( اگرچه مهمترین نقش او همان رهبر اسپارتان ها در فیلم « 300 » بوده ) به همین جهت کمی طول می کشد تا دوباره او را در نقشی جدی قبول کنیم.

فیلم ضرباهنگ نامتوازنی دارد؛ لحظه ایی طوفانی است و لحظه ایی آرام.

فیلم مایه های سیاسی دارد که اصلاً مناسب حال و هوایش نیست. در فیلم گفته می شود که دلیل اصلی این مصیبت ها، اختلافات مذهبی است و تمام! خب موافقم که اختلافات مذهبی اصلی ترین دلیل جنگ و بدبختی در سودان بوده اما آیا فقط همین یک مورد زمینه ساز این همه بلا بوده؟!

من چندان اطلاعی از این آقایی که فیلم براساس او ساخته شده ندارم اما اگر او مانند شخصیت اش در فیلم باشد، باید به او لقب بهترین ناجی قرن داد!

در نهایت باید بگم که قبول یک فرد مسیحی به عنوان ناجی تعدادی از کودکان سودان ، برایم غیرقابل قبول هست. تاریخ ثابت کرده که غرب همیشه آفریقا را به عنوان یک قاره مستعمره خواسته و به قول آن متفکر آفریقایی : « وقتی اروپاییها برای نخستین بار به افریقا آمدند، آنان انجیل داشتند و ما زمین، اما پس از مدتی، زمین‏های ما را به زور گرفتند و اینک ما انجیل داریم و آنان زمین!»

8- ارزش دیدن دارد ؟

برای کسانی که مسائل کشورهای جهان سوم را دنبال می کنند و مایل هستند تا از مصیب آنها بیشتر مطلع شوند، « Machine Gun Preacher » برای آنها بهترین انتخاب است!. اما روراست بگم، اگر یک بعد از ظهر خوب دارید و نمی خواهید که آن را خراب کنید ، از دیدن این فیلم منصرف شوید. مطمئن باشید چیزی را هم از دست نداده اید زیرا تمام حرفهای فیلم همانی است که قبلاً در یک فیلم هالیوودی شنیده اید.

میثم کریمی

کپی برداری از مطالب سایت تنها با ذکر دقیق لینک سایت MovieMag.IR و نویسنده مطلب مجاز است.

به جمع طرفداران مووی مگ در فیس بوک بپیوندید

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها