صفحه اصلی > اخبار سینمای جهان : اولین تصویر از فیلم « تئوری همه چیز » درباره زندگی استفان هاوکینز منتشر شد

اولین تصویر از فیلم « تئوری همه چیز » درباره زندگی استفان هاوکینز منتشر شد

2-1-2014812205847

اولين تصاوير منتشر شده از فيلمي درباره استفان هاوكينز با عنوان «تئوري همه چيز» موفق شد نظر بسياري از كاربران اينترنتي را به خود جلب كند. اين فيلم را كه در ستايش از هاوكينز ساخته شده است، جيمز مارش، فيلمساز بريتانيايي كارگرداني مي كند. او تاكنون فيلم هايي چون «مرد روي سيم» و «سايه رقصنده» را در كارنامه فيلمسازي خود داشته است.

به گزارش مووی مگ به نقل از بانی فیلم، نقش استفان هاوكينز را نيز ادي ردماين بازي مي‌كند كه پيشتر در فيلم موزيكال بينوايان خوش درخشيده بود. فليسيتي جونز نيز نقش همسر هاوكينز يعني جين را بازي مي‌كند. مارش در فيلم خود براي مخاطب بازگو مي‌كند كه جين چگونه اولين بار همسرش را ديد و ازدواج كردند و همچنين چگونگي پيشرفت هاوكينز را بعد از ارائه تئوري خود درباره سياه چاله، شرح مي دهد. او سپس به بيماري نادري مبتلا مي‌شود كه پزشكان معتقدند فقط دو سال با آن دوام مي آورد و سپس جان خود را از دست مي دهد. فيلم همچنين اشاره اي نيز به چگونگي جدايي هاوكينز از جين دارد.

اين اولين بار نيست كه زندگي استفان هاوكينز توجه فيلمسازان را جلب مي‌كند. در سال 2004 نيز شبكه تلويزيوني بي بي سي يك فيلم تلويزيوني از جواني هاوكينز ساخت كه در آن بنديكت كابرمباچ نقش هاوكينز جوان را بازي مي كرد. سال گذشته نيز ناتان چاپل مستندي از زندگي اين دانشمند بيمار ساخت و به روي پرده برد.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها