در هفته ای که گذشت خبر خوبی منتشر شد و اون اینکه بالاخره صدا و سیما با سازندگان مجموعه تلویزیونی « کلاه قرمزی » به توافق رسید تا ملت در نوروز 96 شاهد این برنامه پرطرفدار از صدا و سیما باشند.
از این رو ، به دلیل آنچه که « حرکت درست زدن صدا وسیما » می نامیم، لوح زرینی را به مدیران صدا و سیما تقدیم می کنیم که اینبار تصمیم درستی گرفتند و ما هم همیشه گفته ایم اگه هرکس کار ارزشمند انجام دهد، اینجا بهش لوح زرین تقدیم می کنیم و کلی هم ازش تعریف خواهیم کرد تا دوباره هوس کنه لوح زرین بگیره!

جمال شورجه گفت که فیلمسازان باید بابت ساخت آثار ترسناک دیه پرداخت کنند! خظاب ایشان به سینماگران ایرانی بود اما ما نفهمیدیم منظورشان کدام فیلم ترسناک است! ایشان در ادامه هم گفتند که اصولاً چرا وزارت ارشاد باید مجوز نمایش به فیلمهای تلخ و اینا بده و در خارج از کشور هم فیلمها محدودیت دارند و همه چیز نمایش داده نمی شود.
البته ما اینجا باید سخنان استاد را تصحیح کنیم و به اطلاعشان برسانیم که فیلمهای تولید شده در سینماهای جهان همگی اکران می شوند فقط با این تفاوت که درجه سنی میخوره بهشون تا کسی که سنش نرسیده نره بشینه یه فیلمی ببینه که بوق بوق! کسی فیلم رو داخل قوطی نمیکنه بلکه با توجه به شرایط نمایشی اش درجه نمایش می گیرد و اکران می شود. در مورد فیلم ترسناک هم با توضیحات ایشان فکر میکنیم که بزرگترین بدهکار سینمایی جهان جیمز وان خواهد بود!
بهرحال، ما اینجا به دلیل آنچه که « صحبت های عجیب و غریب فیلمساز دولتی مملکت » می نامیم، تمشک زرینی را به جناب شورجه تقدیم می کنیم و امیدواریم که ایشان روم به دیوار، بالاخره یک سرمایه گذار شخصی پیدا کنند تا فیلم بسازد و هی چشمش دنبال بودجه دولتی و اینا نباشد که یکدفعه ای یک خبری از یک جایی به بیرون درز نکند که بودجه 200 میلیاردی بابت ساخت سریال مطرح شده!

یه چند روزی از انتشار این خبر گذشت و خبرگزاری ها و ملت دیدن شازده دوماد حرفی تکذیبی چیزی منتشر نکرده و تازه بعدش یه خبر دیگه دراومد که گفته قضیه حقیقی هست و بانو قراره بیاد ایران! بنابراین این خبر همینجوری به همین شکل درج شد تا اینکه به صفحه عروس خانم کره ای کشیده شد و ایشان هم که از دیدن کامنت های ایرانیها هنگ فرموده بودند، گفتند که من اصلاً این آقا رو نمی شناسم و ازدواجی هم قرار نیست بشه و شما خودتون مگه خواهر و مادر ندارید و از این حرفها.
بعد همچین که این خبر منتشر شد، یکدفعه حامد تهرانی هم یک ویدئو گذاشت در اینستاگرام و گفت که این خبر کذبه و من قرار نیست با آن بنده خدا ازدواج کنم و ملت، لطفا به من فحش ندهید! ما هم این وسط نفهمیدیم که استاد چرا این چند روز رو روزه سکوت گرفته بودند و از همون اول تکذیب نکردند تا خیال ما رو هم راحت کنند. خدای ناکرده لایکی فالویی چیزی توی کار نیست که؟ اصلاً منم از فردا میرم خبر میزنم با هشتگ #ذرنجلینا که دیگه ملت خودشون بفهمن قراره با کی « این اِ بدجور کامپلیکشن ریلیشینشیپ » بزنم!
بهرحال، ما اینجا به دلیل آنچه که « زدن زیر ازدواج در وقت اضافه » می نامیم، تمشک زرینی را به آقای حامد تهرانی تقدیم میکنیم که از همون ساعت اولش نیومد بگه از این خبرا نیست و چند روزی ما رو چرخوند تا آخر گند قضیه از صفحه اجتماعی خانم عشقِ کی پاپ کره ای دربیاد و بعدش خودش تکذیب کنه! این وسط اون بنده خدا هم هنگ کرد. ناگفته نماند که ما آخرشم نفهمیدیم اسم عروس خانم چه بود! آ او آ مینا ؟ کوان مینا ؟ افتر اسکوول ؟ بوآ؟ پارک جی سونگ ؟

از این رو، ما به دلیل آنچه که « مدیا بازی درآوردن بچه های مدیا در کشور مدیایی ها » می نامیم، تمشک زرینی را به تمام هنرمندان آمریکایی تقدیم می کنیم که دو سه روز مانده به انتخابات قرتی بازی راه انداختند و گفتند ما چمدانمون آماده هست و داریم میریم اینور و اونور آما آخرش توی همون لس آنجلس دور دور زدند!


محسن تنابنده در این نامه که توی مووی مگ خودمون هم در این آدرس قابل مشاهده هست، فقط به اعضای خانواده آقای اصلانی توهین نکرده وگرنه هرچیزی که روی لبه خط قرمز انتشار جای می شده رو در نامه اش نوشته و به اسم پاسخ نامه منتشر کرده است.
ما هم اینجا به دلیل آنچه که « انتشار نامه توهین آمیز بازیگر ایرانی جماعت » می نامیم، تمشک زرینی را به آقای محسن تنابنده که فکر می کردیم اهل قلم و فرهنگ هستند تقدیم می کنیم و امیدواریم که حداقل دو فردای دیگه یکی دیگه اومد مصاحبه کرد گفت : « آقا محسن دو سال پیش ما رو پس گردنی می زد! » نیاید بگوید : « مردک! توی … اصلا زدن داری؟ آی من … که اصلا مغز نداری و همین جور صحبت ها دیگه!
ذره بین
* شما می توانید گزینه های ” لوح زرین بگیر یا تمشک بگیر” سینمایی یا تلویزیونی تان را به ما معرفی کنید تا آنها را در همین بخش معرفی کرده و جوایزشان را تقدیمشان کنیم!
این مطلب بصورت اختصاصی برای سایت ” مووی مگ ” به نگارش درآمده و برداشت از آن جز با ذکر دقیق منبع و اشاره به سایت مووی مگ، ممنوع بوده و شامل پیگرد قانونی می گردد.
به خانواده بزرگ جامعه مجازی مووی مگ بپیوندید












