محافظ صفحه نمایش یا گلس (Glass) یکی از مهمترین بخشهای تلفنهای همراه محسوب میشود.
این روزها به دلیل هزینههای بسیار بالای خرید و تعمیر تلفنهای همراه، در اختیار داشتن گلس مناسب که بتواند صفحه نمایش گوشی شما را از آسیبهای مختلف در امان نگه دارد به یک ضرورت تبدیل شده است. چنانچه از گلس استفاده نکنیم، امکان دارد با یک حادثه کوچک و پیش بینی نشده، هزینههای غیرقابل جبرانی به صفحه نمایشگر گوشی وارد شود که شما را حتی مجبور به خرید یک گوشی جدید کند.
از این رو، در این مطلب به معرفی «بهترین گلسهای بازار برای اندروید و iOS» پرداخته ایم تا بتوانید با خیال راحت، بهترین گلسهایی که میتوانید در بازار پیدا کنید را خریداری کنید و تلفن همراه خودتان را بیمه کنید. پیش از معرفی برندها، با هم نگاهی به انواع گلسها و کاربرد آنها داشته باشیم
گلسهای نانو مایع:
گلسهای نانو مایع از لحاظ تکنولوژی یکی از جدیدترینها در بازار محسوب میشوند که تنها با کشیدن یک محلول بر روی صفحه نمایشگر، آن را تبدیل به گلس ضدضربه میکند! عملکرد نانو مایعها قابلقبول است؛ اما چالشهای تعویض آن میتواند بسیاری را از تهیه این محصول منصرف کند. گلسهای نانو مایع بهمرورزمان کارکرد خود را از دست میدهند و مشکل این جاست که کاربران نمیتوانند بهدرستی زمان آن را متوجه شوند و ازاینجهت، امکان دارد به مدت زمانی گلس شما کارکرد خودش را ازدستداده باشد؛ اما شما متوجه آن نشوید!
گلسهای تمام صفحه:
این نوع از گلسها اغلب مناسب گوشیهایی با صفحهنمایش خمیده است که حتی خمشدگی صفحهنمایش را هم پوشش میدهد. از بزرگترین چالشهای کاربران در هنگام استفاده از این گلس این است که اغلب به دلیل شکل خمیده، امکان باز شدن گلس وجود دارد که باعث میشود کاربران گوشیهای خمیده زودتر از دیگران گلس گوشی شان را تعویض نمایند.
گلسهای آینهای:
این دسته از گلسهای فارغ از استحکامی که دارند، اغلب برای زیباتر شدن هرچه بیشتر گوشی مورداستفاده قرار میگیرد که میتواند زیبایی دوچندان به تلفن همراهتان ببخشد. البته این نکته را مدنظر داشته باشید که صفحه نمایشگر گوشیتان با استفاده از این نوع گلسها تا حدی با مشکل وضوح مواجه میشود.
گلسهای ضد تابش:
این گلس برای افرادی که در طول روز زیر تابش نور خورشید قرار دارند گزینه مناسبی است و باعث میشود که هنگام کار با این گوشی در این شرایط، مشکل خاصی از بابت بازتاب نور نداشته باشید. این گلسها از طراحی مات بهره بردهاند که باعث میشوند مطالعه محتوا بر روی آن راحتتر باشد و آسیبی به چشمان شما وارد نکند.
گلس تمپر یا حرارتی:
این دسته گلسها از رایجترین و قدیمیترین محصولات بازار تلفنهای همراه به شمار میروند که مقاومت بسیار خوبی در برابر ضربات جسم سخت و نفوذ گردوغبار یا قطرات آب دارد. این گلسها ضخیم هستند و شاید جلوهای متفاوت به گوشی همراه شما دهند؛ اما درعینحال، یکی از بهترین محافظین در برابر اتفاقات ناخواسته درباره گوشی محسوب میشوند!
گلس پلیاتیلنترفتالات یا (PET):
گلس PET برخلاف دیگر گلسهای بازار، از جنس پلاستیک ساخته شده است که علیرغم ظاهر ظریف و باریکش، میتواند چالشهایی را برای گوشی شما به همراه داشته باشد به این جهت که نمیتواند در مقایسه با دیگر گلسها، مقاومت بالایی در برابر ضربات و آسیبهای احتمالی از خود نشان دهد.
گلس ترموپلاستیک پلیاورتان (TPU):
از جمله مهمترین ویژگیهای این دسته از گلسها این است که نصب آن بر روی موبایل بهسختی انجام میشود! اگر کاربران توانستند از این مشکل بهسلامتی عبور کنند، چالشهای بعدی در بخش تاچ به وجود میآید که کمی کارکردن با گوشی را سختتر میکند. این دسته از گلسها از قدیمیهای بازار تلفنهای همراه محسوب میشوند.
برای انتخاب یک گلس یا محافظ صفحهنمایش چه نکاتی را مدنظر داشته باشیم؟
پاسخ به این سؤال میتواند طیف گستردهای داشته باشد؛ اما رویهمرفته میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
– مطمئن باشید که گلسی که تهیه میکنید، حتماً در برابر ضربه و خطوخش مقاومت بالایی داشته باشد (ترجیحاً به سراغ گزینههای پلاستیکی نروید!)
– به این نکته توجه داشته باشید که برخی از گلاسها کیفیت صفحه نمایشگر شما را کاهش یا تغییر میدهند. این گلسها اغلب در بلندمدت برای کاربران آزاردهنده خواهند شد.
– گلسهایی که عملکرد تاچ گوشی شما را تحتتأثیر قرار میدهند و میتوانند انگشتان شما را خسته کنند.
– برخی از گلسهای بازار از استانداردهای بالایی پیروی میکنند که اغلب بر روی آنها عبارت 9H (به معنی مقاوم در برابر سختترین مداد) درج شده است. این عبارت بیانگر کیفیت بالای گلسها به شمار میرود.
بهترین گلس موبایل برای بازیکردن چیست؟
گیمرها بیشترین فشار را به موبایل و صفحه نمایشگر وارد میکنند و ازاینجهت، انتخاب یک گلس مطمئن میتواند به تجربه بازیکردن آنها کمک زیادی کند. بنابراین، گلسهای مات میتوانند انتخاب بسیار خوبی برای آنها باشند. این گلسها بسیار مقاوم و منعطف هستند و در برابر خطوخش و البته ضربه، استحکام بالاتری دارند. به همه این موارد این ویژگی را هم اضافه کنید که گلسهای مات اثر انگشت را ثبت نمیکنند که احتمالاً یکی از مهمترین ویژگیها برای گیمرها خواهد بود.
بهترین گلس یا محافظ صفحهنمایش برای آیفون چیست؟
FCG: گلسهای فراوانی در بازار برای سری گوشیهای آیفون وجود دارند که بهخوبی از صفحهنمایش گرانقیمت این گوشی استفاده میکنند. FCG یکی از این موارد است که بهراحتی بر روی گوشیهای آیفون نصب میشود و از استحکام بالایی نیز برخوردار است. این گلس تغییری در تصویر صفحهنمایش ایجاد نمیکند و از جذب اثر انگشت و چربی نیز جلوگیری میکند.
گلس کوالا مدل FFULX011: این گلس شیشهای محافظ خوبی برای گوشیهای آیفون محسوب میشود و وضوح و شفافیت صفحه نمایشگر را تحتتأثیر قرار نمیدهد. گلس FFULX011 از استحکام بالایی برخوردار است و میتواند محافظ بسیار خوبی برای صفحه نمایشگر گوشی باشد.
گلس شیشهای جانبو مدل Viva Glass_Airbag: این گوشی با در اختیار داشتن سختی 11H، مقاومت بالایی در مواجهه با اجسام سخت دارد و یک انتخاب بسیار مناسب محسوب میشود.
در ادامه با برخی از برندهای مطرح محافظ صفحه (گلس) برای اندروید و آیفون آشنا شوید:
محافظ صفحهنمایش Spigen:
Spigen نیز از برندهای اقتصادی بازار محسوب میشود که یکی از مهمترین ویژگیهای آن، نصب آسان گلسهایش است. گلسهای این کمپانی نیز مقاومت بسیار خوبی در برابر ضربات و جذب اثر انگشت دارند که میتوانند برای مدت زیادی گوشی شما را تا حدی از خطرات اتفاقات ناخواسته حفظ کنند.
محافظ صفحه Tech21 :
مقاومت گلسهای این کمپانی زبانزد است و حتی ادعا کرده که محصولاتش میتوانند پس از خش افتادن بر روی صفحهنمایش، خود را ترمیم کرده و مشکلات را برطرف نماید! گفته شده که Tech21 برای ساخت گلسهای خود از فناوری ساخت شیشههای ضدگلوله استفاده کرده که بهطورقطع میتواند مقاومت را تا حد زیادی افزایش دهد.
محافظ صفحه RhinoShield:
این دسته از گلسها بیشتر مناسب کسانی است که فعالیتهای روزمره زیادی دارند و تلفن همراهشان در معرض خطر بیشتری است. گلسهای RhinoShield تمرکز خود را بر روی محافظت از صفحه نمایشگر هنگام افتادن تلفن همراه از ارتفاع یا اصابت جسم سخت به آن قرار داده است و به طور خلاصه، در دسته گلسهای مقاوم قرار میگیرد.
محافظ صفحهنمایش JETech:
JETech در رده گلسهای اقتصادی بازار قرار میگیرد که کیفیت مناسبی در اختیارتان قرار میدهد. این گلسها علیرغم قیمت ارزانشان، عملکرد قابلتوجهی دارد و از شیشه حرارت دیده ساخته شدهاند که میتواند از صفحه نمایشگر گوشی شما در مقابل صدمات جلوگیری نماید. میزان فراوانی این گلس در بازار بالاست و شما میتوانید بهراحتی آن را تهیه نمایید.
محافظ صفحه Omoto:
گلسهای ساخت کمپانی Omoton از کیفیت ساخت بسیار بالایی برخوردار هستند و باعث میشوند که صفحه نمایشگر گوشی شما در مواجهه با خطوخش یا ضربات تا حد زیادی ایمن باشد. Omoton کیفیت محصولاتش را چنان باور دارد که حتی برخی از گلسهایش را با گارانتی مادامالعمر در اختیار مشتریان قرار میدهد!
در این گلس ویژگی وجود دارد که باعث میشود حبابی در زیر گلس قرار نگیرد و ازاینجهت، بلافاصله و بدون مشکل بر روی گوشیهای همراه نصب میشود.
محافظ صفحه Nillkin:
Nillkin یکی از محبوبترین برندهای تولیدکننده گلس و قاب موبایل است که به دلیل قیمت مناسب، اغلب محصولاتش در تعداد بالا در فروشگاههای موبایل مشاهده میشود. گلسهای Nillkin از کیفیت ساخت بالایی برخوردار هستند و درعینحال، مقاومت خوبی هم در مواجهه با خطوخش دارند و میتوانند صفحه نمایشگر شما را تا حدی در مواجهه با اصابت جسم سخت محافظت نماید.
گلس برند Buff:
میتوان گفت یکی از معتبرترین برندهای تولید گلس در بازار Buff است. گلسهای تولید شده توسط این کمپانی مجهز به فناوری ضد شوک هستند که باعث میشود صفحه نمایشگر دوام بسیار بالاتر و عمر بیشتری در درازمدت داشته باشد. Buff گلسهایش را با 6 ماه گارانتی به مشتریان عرضه میکند و ادعا کرده که در صورت خرابشدن صفحه نمایشگر گوشیتان، درصد بالایی از هزینه تعمیر صفحه را پرداخت خواهد کرد.
انتخاب گلس یکی از مهمترین بخشهای موبایل محسوب میشود. پس با دقت و وسواس نسبت به انتخاب محافظ صفحهنمایش گوشیتان اقدام کنید تا از مشکلات احتمالی در آینده جلوگیری نمایید.
محمد برزگر
این مطلب بصورت اختصاصی برای سایت ” مووی مگ ” به نگارش درآمده و برداشت از آن جز با ذکر دقیق منبع و اشاره به سایت مووی مگ، ممنوع بوده و شامل پیگرد قانونی میگردد.
به صفحه اینستاگرام مووی مگ بپیوندید