کسی در فیلم حضور دارد من بشناسم؟
نوید پورفرج که اکثراً او را با فیلم «مغزهای کوچک زنگ زده» به یاد می آورند، بازیگر نقش اصلی فیلم «زالاوا» است. هدی زین العابدین هم که در دو سال اخیر تقریباً در تمام فیلم ها و سریال های ایرانی حضور داشته، دیگر بازیگر فیلم است.
داستان فیلم درباره چیست؟
مردم یک روستا معتقدند که این منطقه جن زده است و قصد دارند توسط یک جن گیر، شیطان را از روستا دور کنند اما…
کارگردان کیست؟
ارسال امیری که یکی از افراد با سابقه در سینمای ایران محسوب می شود و سال ها به عنوان نویسنده و تهیه کننده و مستندساز در این سینما فعالیت داشته است. با این حال، «زالاوا» نخستین تجربه کارگردانی فیلم بلند این کارگردان محسوب می شود.
نکات مثبت فیلم؟
فیلم حداقل تا زمانی که به یک سوم پایانی نرسیده، تعلیق های مناسبی ایجاد می کند.
نکات منفی فیلم؟
«زالاوا» سردرگم در ژانرهای مختلف است. با ژانر وحشت آغاز می شود و به کمدی می زند و در نهایت به سراغ ملودرام هم می رود که در هیچکدام به توفیق نرسیده.
بازی بازیگران چنگی به دل نمی زند.
هیچ بخشی از فیلم «زالاوا» شبیه سینما نیست و کاملاً متناسب قاب تلویزیون ساخته شده است.
سکانس پایانی فیلم به شکل عجیب و غیرقابل باوری طولانی از آب درآمده. سکانسی که می بایست کوتاه و نافذ می بود، نزدیک به 30 دقیقه به طول می انجامد که در تمامی این دقایق تنها شاهد این دیالوگ هستیم:«شلیک کن!»، «شلیک نکن!»
پایان بندی فیلم هم در نوع خودش عجیب است.
عامل تأثیرگذار برای تماشای فیلم؟
شاید خواندن قصه فیلم پیش از تماشای اثر.
حرف آخر:
«زالاوا» می توانست یک اثر جذاب در ژانر وحشت باشد. ژانری که سال هاست جای آن در سینمای ایران خالیست و می شد با این فیلم جان دوباره ای به آن دمید. اما مشکل قدیمی و کلاسیک سینمای ایران گریبانگیر «زالاوا» هم شده و آن فیلمنامه ای است که مانند همیشه، اول و آخر داستان را دارد اما نمی داند در میانه چه کند!
منتقد: میثم کریمی
اصلا نقد خوبی نبود ضمنا کجا هدی زین العابدین در تمام فیلم ها و سریال ها حضور داشته؟!!!
زبان کرده لر کجاست ما اصلا نمیفهمیم اینا چی میگن
فقط نیم ساعت اولش خوبه
ممنون بخاطر این بررسی خوب