کسی در سریال «در انتهای شب» حضور دارد که من بشناسم؟
پارسا پیروز، بازیگر محبوب سینما و تئاتر، بازیگر نقش اصلی مرد است. هدی زین العابدین، بازیگر پرکار سال های گذشته سینما و شبکه خانگی هم بازیگر نقش اصلی سریال است.
داستان سریال درباره چیست؟
داستان سریال «در انتهای شب» درباره زوج میانسالی است که در زندگی به بن بست رسیده اند و سعی دارند که برای زندگیشان تصمیمی بگیرند اما…
خالق سریال کیست؟
آیدا پناهنده که یکی از کارگردانان موفق و پرکار سال های اخیر در سینمای ایران بوده است. آخرین اثر خانم پناهنده در سینما، فیلم «تی تی» بود.
نکات مثبت سریال؟
جزئیات تصویری و استفاده از عناصر محیط در سریال «در انتهای شب» به خوبی انجام شده که یک اتفاق مثبت به شمار می رود.
دیالوگ هایی که برای دو شخصیت اصلی داستان نوشته شده، قابل قبول هستند. دیالوگ هایی که می توان در میان آن ها، درد و مشکلات مرتبط با ازدواج را شناخت و به این ترتیب، احساس نزدیکی بیشتری با آن ها داشت.
بازی بازیگران سریال یکی از نقاط قوت «در انتهای شب» به شمار می رود. زوج پارسا پیروزفر و هدی زین العابدین به همراه بازیگر خردسال سریال، عملکرد مناسبی از خود به جای گذاشته ان.د
نکات منفی سریال؟
منطق روایی در سریال گاهی مسیر خود را گم می کند. اگرچه کارگردان سعی کرده تمام مسیر را از پیش ترسیم کند، اما گاهی لغزش هایی دیده می شود.
این سریال محصول کدام شبکه است؟
نقد ویدئویی فیلم «در انتهای شب»
عامل تأثیرگذار برای تماشای سریال؟
برای اغلب مخاطبین، احتمالاً بازی پارسا پیروز در سریال!
حرف آخر:
«در انتهای شب» یکی از معدود سریال های عاشقانه شبکه نمایش خانگی است که در آن، زوج اصلی داستان واقعی هستند و ترسیم آن ها به دور از واقعیت های جامعه به شکل فانتزی انجام نشده است. اگر این روند تا انتهای سریال پابرجا بماند، می توان گفت که با یکی از موفق ترین سریال های عاشقانه «شبکه خانگی» مواجه هستیم.
منتقد: میثم کریمی
بعضی نکات سریال واقعا بی منطق بود مثلا بهنام که استاد دانشگاه بوده و آدم کتابخون و تحصیلکرده بیاد عاشق یک زن عامی که زالو میفروشه بشه اصلا این دونفر چه حرفی میتونن باهم داشته باشن..کلا قسمتهایی مثل اتوبوس اشتباهی سوار شدن و وقایع دفترخانه ازدواج طلاق و چاقو خوردن دوست نقاششون بچه گانه و سطحی طراحی شده بود یا مثلا رفتن شوهر سابق ثریا به داخل خانه بهنام و گم شدن بچه که ازش گذشتن و بازم ازش میترسیدن.. شاید کارگردان نمیدونه اینکار چه جرم سنگینی داره ..حتی اون گیر دادن طولانی به موضوع سردر مغازه وصله ای ناجور به سریال بود در حالیکه موضوع اصلی سریال چیز دیگریست..
به نظرم میشد یک سریال حدودا ۴ قسمتی خوب ازش درآوورد و فقط کارگردان تمرکز میکرد روی زندگی زوج اصلی فیلم..چیزی شبیه مینی سریال صحنه هایی از یک ازدواج که شباهتهایی هم به این سریال داره..
من از طرح داستان که در رابطه با طلاق زوجهایی که با مشکل مالی دست و پنجه نرم میکنن خوشم اومد و موضوع به روزیه ولی مشکلاتی فیلمنامه داره اول اینکه به جزئیات زندگی این زوج نپرداخته و یک سری کلی گویی کرده (مثل مسکن های دور از شهر پردیس و تا بوق سگ کار کردن و تایم نداشتن برای هم و تکرار روزمرگی و افسردگی و …) ولی خیلی زود در همون قسمت اول وارد طلاق میشن درصورتیکه میتونست سختی ها و چالشهای اقتصادی بیشتری رو در سه چهار قسمت نشون بده که طلاق هم برای ببینده باورپذیرتر باشه دوم آنکه بجای اینکه تمرکز داستان رو همین معضل اجتماعی باشه و چکش کاری کنه به یکباره روایت جنایی میشه شاید بخاطر اینکه حرف بیشتری نداشته که بگه خواسته کشش بده . بماند که یک سری دیالوگهای فمنیستی هم در قسمت سوم به مردها گفته شد
در انتهای شب رو ولش کن؛ فقط در امتداد شب! خدا بیامرزه سعید کنگرانی رو…
نکته مثبت:تقریبا تمام سریالهای خانگی با موضوع خشونت و قتل و جنایت و آدمهای سیاه و داغون و محلات عجیب ساخته شدن.این سریال تنها سریالی که محورش یک خانواده معمولی و زندگیشونه.
نکته منفی:وقایع داستان اصلا منطقی نیست و کمی هم کودکانه و لوس به نظر میرسه.مثلا زوج قصه میخوان طلاق بگیرن و برای این کار دست به کارهای کودکانه هم میزنن اما دلایل منطقی در قصه چیده نشده.مثلا مرد روز تولدش دیر به خونه میرسه و بعد برای اینکه بگه تقصیری نداشته معلوم میشه اشتباهی رفته بوده یه منطقه محرمانه و پلیس دستگیرش کرده بوده.زنش هم بخاطر این موضوع هر چی گیرش میاد بارش میکنه.اینا بیشتر شبیه گره های داستانی کارتونهای بچه گانه و فانتزیه.
تا الان که جالب نیس به نظر هم میاد در ادامه هم حرفی برای گفتن نداشته باشه
در رابطه با سریال هم بگم
سریال سختی و بدبختی زندگی رو در نیاورده که از پسش تصمیم طلاق باورپذیر باشه
صحنه دورهمی دوستای پسرش
ادا اطواری بود
بازی هدی زین العابدین مصنوعیه خانم زین العابدین البته خال چانهی زیبایی داره.
خیلی مسخرست مشکل اصلیشون مشکل مالی و ریاضت ااقنتصادی و…ایناست
بعد یه خونه بزرگ و شیک با وسیله های گرون برای بچشون دارن.
حتی لنز دوربین هم این شیک و پیک بودن رو بیشتر نشون می ده
قسمت طلاق هم
که معلومه کارگردان خواسته کمدی درش بیاره در چندین سکانس غلوشده و سختباوره
آقا میثم سلام
در چند خط نمی شه نقد کرد
من به مطلب هایی که درباره فیلما می نویسید بررسی میگم
نه به این معنی که بقیه سایتا نقد می نویسن بعضی هاشون که معروفم هستن خیلی طولانی می نویسن اما پر از زیاده گویی و بیشتر هم توصیفه
بنظرم در این حجم کم نمی شه نقد کرد
می شه بررسی کرد
پارسا پیروز فر البته😅🙏
فیلم یا سریال؟؟؟
تصحیح شد. با تشکر